Flemming Bjerkes blog

Masseovervågning stopper ikke terrorisme

Normalt siger man at en modstandsbevægelse kræver betydelig opbakning blandt civilbefolkningen. En egentlig islamistisk undergrundshær a la IRA eller ETA ville i DK kræve omfattende støtte blandt danske muslimer, og noget sådan eksisterer næppe i dag.

Systematiske terrorangreb kræver at der findes undergrundsorganisationer som støtter og udvikler terrorister og deltager i planlægningen af aktioner.

Videresendelse af mails fra E-boks

Dorte Toft fra Berlingske Tidende havde i 2012 et indlæg hvor hun undrede sig over at man ikke kunne få videresendt blot overskriften på mails sendt til eboks. Eboks' Marketing & Communications Director kom efter en gang halleluja for eboks med følgende åndfulde svar: "..... Dit input om at sætte afsenders navn op i overskriften er noteret, og muligvis også inden for rækkevidde. "

Tænketanken Europa fifler med facts om softwarepatenter

Tænketanken Europa fifler med facts om softwarepatenter

IT-Politisk Forening

20-05-2014

Abstract

Tænketanken Europa anerkender at EPO, det Europæisk Patentkontor, udsteder softwarepatenter i strid med den Europæiske Patent Konvention, og at dette er en potentiel trussel for Danmark. Tænketanken anbefaler alligevel et “Ja” til EU-patentdomstolen og skriver: